Præstegårdens "Sogne-Stue"

Fællessang på Drejø

Sangaftner

Vi synger normalt mandage fra

kl. 19 - 21 i Præstegården.

Sommerens Fællessangaften:

Fredag den 29. juli kl. 19.30 med Charlotte, Ejner Kløverpris og Ian Heillmann.

Annargør: Drejø Beboerforening

Sted: Drejø Forsamlingshus

Alle er velkomne - Husk dit eget krus til kaffe eller te.  Vi skiftes til at medbringe kage, så....Der er altid kage til - hvis nogen melder sig.

Drejø Sangkor startede på Feriekolonien "Drejø" i 2006, men flyttede til Præstegården i 2009 - og her har vi været siden. Vores leder er Freddy Channo på klaver eller harmonika, der sammen med sin kone Birthe, holder "styr på tropperne"! I 2010 startede vi sideløbende et lille 2-stemmigt Acapella-kor på 8 damer med Karin Thordsen som korleder. Det måtte desværre stoppe i 2012, da Karin fik andet arbejde.
Så nu gælder det Fællessang i præstegården om mandagen. Vi har lavet vores eget sanghæfte med 100 sange i - og de er ikke kedelige!

Er du på øen, så mød bare op de nævnte datoer. Vi synger sange og viser, hvor alle kan være med.

For børn

Børnebørn i Præstegården.

Det var en stor glæde for os, at se alle jer børn i Drejø Kirke til Luciaoptoget. Og en stor fornøjelse var det, at hører jer synge Luciasangen.

Vi ses til næste arrangement - så hold godt øje med DrejøPosten og på siden her.

Læseklub

Læseklubben i Drejø Præstegård.

Kære alle.

Næste læsekredsmøde:

Vi holder for denne sæson, men starter op igen til efteråret

Mange tak for nogle dejlige møder
fra Annelise og Helle

Anne Lise Ballegård er primus motor sammen med Helle Køster fra Menighedsrådet. Drejø Bibliotek skaffer bøgerne i god tid, så hver får sin egen bog.

Alle kan være med, så mød bare op. Vi starter med en kop morgenkaffe.