Præstegårdens "Sogne-Stue"

Fællessang på Drejø

Sangaftner

Vi synger normalt mandage fra

kl. 19 - 21 i Præstegården.

Fællessangaften stopper i en periode:

Vi tager en frisk start til foråret 2021, hvis forholdene tillader det. I disse Coronatider kan vi ikke være forsigtige nok. Der kommer nærmere information i Drejø Posten.

Sted: Præstegårdens store stue

Alle er velkomne - Husk dit eget krus til kaffe eller te.  Vi skiftes til at medbringe kage, så....Der er altid kage til - hvis nogen melder sig.

Drejø Sangkor startede på Feriekolonien "Drejø" i 2006, men flyttede til Præstegården i 2009 - og her har vi været siden. Vores leder er Freddy Channo på klaver eller harmonika, der sammen med sin kone Birthe, holder "styr på tropperne"! I 2010 startede vi sideløbende et lille 2-stemmigt Acapella-kor på 8 damer med Karin Thordsen som korleder. Det måtte desværre stoppe i 2012, da Karin fik andet arbejde.
Så nu gælder det Fællessang i præstegården om mandagen. Vi har lavet vores eget sanghæfte med 100 sange i - og de er ikke kedelige!

Er du på øen, så mød bare op de nævnte datoer. Vi synger sange og viser, hvor alle kan være med.

For børn

Børnebørn i Præstegården.

Det er altid en stor glæde for os, at se alle jer børn i Præstegården. Og en stor fornøjelse var det, at hører jer synge til Drejø festuge foran Forsamlingshuset. Det håber vi bliver en tradition fremover.

Dejligt at se jer piger til Lucia i Kirken - Lidt, men godt. Stor Tak til jer begge.

Vi ses - og hold godt øje med DrejøPosten og på siden her.

Læseklub

Læseklubben i Drejø Præstegård.

Kære alle.

På grund af forskellige omstændigheder har vi
flyttet læsekredsen i marts en uge frem.
Næste læsekreds er: Mandag d.15. marts kl 9. i præstegården,
selvfølgelig med forbehold for restriktioner,
men vi håber at kunne gennemføre.

Mange hilsener fra Annelise og Helle

Anne Lise Ballegård er primus motor sammen med Helle Køster fra Menighedsrådet. Drejø Bibliotek skaffer bøgerne i god tid, så hver får sin egen bog.

Alle kan være med, så mød bare op. Vi starter med en kop morgenkaffe.