Præstegårdens "Sogne-Stue"

Fællessang på Drejø

Sangaftner

Vi synger normalt mandage fra    

kl. 19 - 21 i Præstegården.

Næste fællessangaften:

Vi håber på en frisk start til efteråret 2020.

 

Sted: Præstegårdens store stue

Alle er velkomne - Husk dit eget krus til kaffe eller te.  Vi skiftes til at medbringe kage, så....Der er altid kage til - hvis nogen melder sig.

 

 

Drejø Sangkor startede på Feriekolonien "Drejø" i 2006, men flyttede til Præstegården i 2009 - og her har vi været siden. Vores leder er Freddy Channo på klaver eller harmonika, der sammen med sin kone Birthe, holder "styr på tropperne"! I 2010 startede vi sideløbende et lille 2-stemmigt Acapella-kor på 8 damer med Karin Thordsen som korleder. Det måtte desværre stoppe i 2012, da Karin fik andet arbejde.
Så nu gælder det Fællessang i præstegården om mandagen. Vi har lavet vores eget sanghæfte med 100 sange i - og de er ikke kedelige!

Er du på øen, så mød bare op de nævnte datoer. Vi synger sange og viser, hvor alle kan være med.

For børn

Børnebørn i Præstegården.

Det er altid en stor glæde for os, at se alle jer børn i Præstegården. Og en stor fornøjelse var det, at hører jer synge til Drejø festuge foran Forsamlingshuset. Det håber vi bliver en tradition fremover.

Forhåbentlig kan vi finde på noget til jer engang til efteråret, hvis ikke, må vi jo glæde os til Luciaoptoget til jul - men det er altid godt, at have noget at se frem til.

Vi ses - og hold godt øje med DrejøPosten og på siden her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læseklub

Læseklubben i Drejø Præstegård kom rigtig godt igang.

Vi starter op i Læseklubben mandag den 5. oktober kl. 9.00, hvor vi genstarter med Knud Sørensens:  "En tid". Nu er der ihvertfald tid til også at læse fortsættelsen: "En befrielse".

Den næste bog bliver: Anna Elisabeth Jessen "Om hundrede år". Bøgerne er allerede kommet til Drejø Bibliotek, hvor de kan hentes fra onsdag den 16. september. Husk, vi har kun bøgerne i 1 måned. Der er bestilt 8 eksemplarer.

Anne Lise Ballegård er primus motor sammen med Helle Køster fra Menighedsrådet. Drejø Bibliotek skaffer bøgerne i god tid, så hver får sin egen bog.