Præstegårdens "Sogne-Stue"

Fællessang på Drejø

Sangaftner

Vi synger normalt mandage fra

kl. 19 - 21 i Præstegården. (undtagen i uge 30)

Næste fællessangaften er: er endnu ikke helt planlagt.

Vi mødes normalt igen efter sommeren - formentlig til oktober. Holde øje med siden her.

Sted: Præstegårdens store stue

Alle er velkomne! - husk krus til kaffe eller te.  Vi skiftes til at medbringe kage, så....Der er altid kage til.

Drejø Sangkor startede på Feriekolonien "Drejø" i 2006, men flyttede til Præstegården i 2009 - og her har vi været siden. Vores leder er Freddy Channo på klaver eller harmonika, der sammen med sin kone Birthe, holder "styr på tropperne"! I 2010 startede vi sideløbende et lille 2-stemmigt Acapella-kor på 8 damer med Karin Thordsen som korleder. Det måtte desværre stoppe i 2012, da Karin fik andet arbejde.
Så nu gælder det Fællessang i præstegården om mandagen. Vi har lavet vores eget sanghæfte med 100 sange i - og de er ikke kedelige!

Er du på øen, så mød bare op de nævnte datoer. Vi synger sange og viser, hvor alle kan være med.

For børn

Børnebørn i Præstegården.

Næste planlagte arrengement for børn i Præstegården er endnu ikke på plads. Bare hold øje med siden her.

Strik til Rumænien

Indtil videre er strikkedagene flyttet ud til Grethe Rask Jensen på "Lenesgård", her mødes vi nogle mandage fra kl. 14-16 og strikker til Rumænien (vi stopper i sommermånederne, men starter op igen om efteråret) - MEN der er stadig en kurv på færgen med masser af gavn og pinde og påbegyndte strimler, som alle bare kan strikke videre på, som I lyster.
Dog max 220 cm lange.
Skulle du blive færdig, så bare læg det i kurven. Vi tager det med ved lejlighed og syer strimlerne sammen til tæpper til frysende Rumænere.

Der er en kirke i Odense, der i private biler, kører det derned.
Har du garnrester eller lyst til noget garn at strikke med derhjemme,
så kontakt en fra menighedsrådet.
Tak.