Præstegårdens "Sogne-Stue"

Fællessang på Drejø

Sangaftner

Vi synger normalt mandage fra

kl. 19 - 21 i Præstegården.

Næste fællessangaften er:

Mandag den 7. oktober kl. 19.00

Mandag den 4. november kl. 19.00.

Sted: Præstegårdens store stue

Alle er velkomne - Husk dit eget krus til kaffe eller te.  Vi skiftes til at medbringe kage, så....Der er altid kage til.

Drejø Sangkor startede på Feriekolonien "Drejø" i 2006, men flyttede til Præstegården i 2009 - og her har vi været siden. Vores leder er Freddy Channo på klaver eller harmonika, der sammen med sin kone Birthe, holder "styr på tropperne"! I 2010 startede vi sideløbende et lille 2-stemmigt Acapella-kor på 8 damer med Karin Thordsen som korleder. Det måtte desværre stoppe i 2012, da Karin fik andet arbejde.
Så nu gælder det Fællessang i præstegården om mandagen. Vi har lavet vores eget sanghæfte med 100 sange i - og de er ikke kedelige!

Er du på øen, så mød bare op de nævnte datoer. Vi synger sange og viser, hvor alle kan være med.

For børn

Børnebørn i Præstegården.

Næste arrengement for børn er endnu ikke planlagt. Bare hold øje med siden her.

Men - du kan allerede nu begynde at glæde dig til Luciaoptoget i Drejø Kirke. Hvordan og hvornår kommer senere.

Læseklub

Ny læseklub starter i Drejø Præstegård fredag den 25. oktober 2019 kl.16.

Mere information herom kommer senere. Anne Lise Ballegård står som primus motor sammen med Drejø Sogns Menighedsråd, og Drejø Bibliotek skaffer bøgerne.

Indtil videre er strikkedagene til Rumænien stoppet.

Tak til alle jer, der igennem årene har strikket de mange strimler og sammensyet til tæpper til Rumænien. Der ligger ikke længere garn og strikketøj på Højestene, men det hindrer jer ikke i fortsat at strikke derhjemme og videre sende til Rumænien, eller til andre trængende.