Præstegårdens "Sogne-Stue"

Fællessang på Drejø

Sangaftner

Vi synger normalt mandage fra

kl. 19 - 21 i Præstegården.

Næste fællessangaften er:

Mandag den 9. december kl. 19.00

Sted: Præstegårdens store stue

Alle er velkomne - Husk dit eget krus til kaffe eller te.  Vi skiftes til at medbringe kage, så....Der er altid kage til - hvis nogen melder sig.

Drejø Sangkor startede på Feriekolonien "Drejø" i 2006, men flyttede til Præstegården i 2009 - og her har vi været siden. Vores leder er Freddy Channo på klaver eller harmonika, der sammen med sin kone Birthe, holder "styr på tropperne"! I 2010 startede vi sideløbende et lille 2-stemmigt Acapella-kor på 8 damer med Karin Thordsen som korleder. Det måtte desværre stoppe i 2012, da Karin fik andet arbejde.
Så nu gælder det Fællessang i præstegården om mandagen. Vi har lavet vores eget sanghæfte med 100 sange i - og de er ikke kedelige!

Er du på øen, så mød bare op de nævnte datoer. Vi synger sange og viser, hvor alle kan være med.

For børn

Børnebørn i Præstegården.

Næste arrangement for børn bliver Luciaoptog i Drejø Kirke lørdag den 7. december. Vi håber, der kommer rigtig mange børn med, så meld dig allerede nu til Helle Køster, så vi kan få afprøvet de fine Luciadragter, og se om der er nogen, der passer jer, eller vi skal have syet nye.

Vi glæder os meget til at se jer igen i år.

Læseklub

Læseklubben i Drejø Præstegård kom rigtig godt igang.

Næste møde er fastsat til mandag den 20 januar 2020 kl. 9.00-12.00, og starter med morgenkaffe. Vi kan sagtens være flere, så har du lyst, så mød bare op til næste gang.

Anne Lise Ballegård, som er primus motor sammen med Helle Køster fra Menighedsrådet, fortalte levende på det første møde om Lars Saaby Christensens bog: "Byens spor" bind I. Den næste bog, vi skal læse, er endnu ikke vedtaget, men kommer her på siden, så snart de har fundet en. Drejø Bibliotek skaffer bøgerne i god tid, så hver får sin egen bog.

Indtil videre er strikkedagene til Rumænien stoppet.

Tak til alle jer, der igennem årene har strikket de mange strimler og sammensyet til tæpper til Rumænien. Der ligger ikke længere garn og strikketøj på Højestene, men det hindrer jer ikke i fortsat at strikke derhjemme og videresende til Rumænien, eller til andre trængende.