Præstegårdens "Sogne-Stue"

Fællessang på Drejø

Sangaftner

Vi synger normalt mandage fra

kl. 19 - 21 i Præstegården.

Fællessangaften stopper i en periode:

Vi tager en frisk start til efteråret 2021. I disse Coronatider kan vi ikke være forsigtige nok. Der kommer nærmere information i Drejø Posten.

Sted: Præstegårdens store stue

Alle er velkomne - Husk dit eget krus til kaffe eller te.  Vi skiftes til at medbringe kage, så....Der er altid kage til - hvis nogen melder sig.

Drejø Sangkor startede på Feriekolonien "Drejø" i 2006, men flyttede til Præstegården i 2009 - og her har vi været siden. Vores leder er Freddy Channo på klaver eller harmonika, der sammen med sin kone Birthe, holder "styr på tropperne"! I 2010 startede vi sideløbende et lille 2-stemmigt Acapella-kor på 8 damer med Karin Thordsen som korleder. Det måtte desværre stoppe i 2012, da Karin fik andet arbejde.
Så nu gælder det Fællessang i præstegården om mandagen. Vi har lavet vores eget sanghæfte med 100 sange i - og de er ikke kedelige!

Er du på øen, så mød bare op de nævnte datoer. Vi synger sange og viser, hvor alle kan være med.

For børn

Børnebørn i Præstegården.

Det er altid en stor glæde for os, at se alle jer børn i Præstegården. Og en stor fornøjelse var det, at hører jer synge til Drejø festuge foran Forsamlingshuset. Det håber vi bliver en tradition fremover.

Vi håber, at se rigtig mange af jer også i år til Klovneugen fra mandag den 2. til onsdag den 3. august  - se information i Drejø Posten.

Om Luciaoptog i Kirken kommer nærmere information. Vi håber selvfølgelig stadig, vi kan blive nok til et lille eller stort optog.

Vi ses - så hold godt øje med DrejøPosten og på siden her.

Læseklub

Læseklubben i Drejø Præstegård.

Kære alle.

Næste læsekredsmøde bliver til efteråret 2021, hvor I hører nærmere.

Mange hilsener fra Annelise og Helle

Anne Lise Ballegård er primus motor sammen med Helle Køster fra Menighedsrådet. Drejø Bibliotek skaffer bøgerne i god tid, så hver får sin egen bog.

Alle kan være med, så mød bare op. Vi starter med en kop morgenkaffe.